De bedste steder at fiske i Danmark

Del artikel

Sponseret indlæg

Danmark er et lille, yndigt land med masser af godt fiskevand. Det gælder uanset, om du godt kan lide at fiske langs kysten, ved et vandløb eller en søbred. Vi giver dig her tips til de bedste steder at fiske i Danmark.

De 5 bedste fiskesteder

Listen over de bedste steder at fiske i Danmark er lang, så vi har udvalgt 5 af de bedste steder i landet. Flere af fiskepladserne kan med fordel kombineres med sightseeing til populære seværdigheder i Danmark, hvis familien skal lokkes med på en længerevarende tur.

Karup Å

Vil du gerne til Midtjylland, kan du med fordel tage turen til Karup Å. Den slynger sig op gennem det midtjyske og har sit udløb i Limfjorden. Åen er et særligt godt sted at fiske efter havørred, bækørred, regnbueørred, gedde og øl. Særligt havørreder er, hvad åen er kendt for.

Silkeborg Søerne

Vi bliver lidt i det midtjyske, da Silkeborg Søerne er en af de helt populære fiskesteder i Danmark. Søerne ligger spredt omkring Gudenåen mellem Silkeborg og Ry og giver gode oplevelser for både voksne og børn. Her kan der især fanges aborre, gedder, brasen og ørred.

Nordfyn

Fyn er fin, og er det også, når det kommer til fiskesteder. Særligt Nordfyn er værd at tage til med fiskestangen, da der her er gode chancer for at fange torsk, multer, hornfisk, makreller og fladfisk ved Æbelø, Enebærodde og Flyvesandet.

Kæmpestranden

Overvejer du at tage på ferie på Bornholm, kan du roligt tage fiskestangen med til Kæmpestranden. Det ligger i den sydlige ende af Allinge og er leveringsdygtig i store havørreder, særligt i vinterhalvåret.

Isefjorden

Vi må endeligt ikke glemme Isefjorden på Sjælland, da det er et helt fantastisk sted at fiske. Isefjorden ligger kun knap en times kørsel fra København og er faktisk Danmarks næststørste fjord. Her kan du være heldig at fange havørred, skrubber og hornfisk.

Se Danmark med en fiskestang

Fordi der er så mange gode fiskesteder i Danmark, er det mere end oplagt at tage på en længerevarende tur, så du kan komme rundt flere steder i Danmark. Ikke kun for at fiske men også for at se noget af den prægtige natur, vi har – samt de mange seværdigheder, der også ligger og gemmer sig i forbindelse med fiskestederne.

 

Læs også

Fiskegrej du ikke kan undvære. Foto Kathryn Archibald
Nybygninger

Fiskegrej du ikke kan undvære

Fiskeri er meget populært i Danmark, og ligesom mange andre fritidsaktiviteter kræver det ikke mere end det rigtige udstyr. Køb billigt fiskegrej her! Men hvad

hunterspoint